Çerezleri kullanmamız için izninizi yönetme aracımız geçici olarak çevrimdışı. Bu nedenle, çerez kullanımına izin vermenizi gerektiren bazı işlevler eksik olabilir.
Bir görüş, bir anlayış, bir duruş...
Dünyaya, geleceğe, bugüne ve yarına değer verenlerin bir araya geldiği bir yer. Düşüncenin ötesine geçerek aksiyon alanların, eşsiz sürüş keyfini anlamlı hareketlere dönüştüren kahramanların topluluğu. Gururla göstereceğimiz bir rütbe, taşımaktan keyif alacağımız bir rozet.
Dünyaya, geleceğe, bugüne ve yarına değer verenlerin bir araya geldiği bir yer. Düşüncenin ötesine geçerek aksiyon alanların, eşsiz sürüş keyfini anlamlı hareketlere dönüştüren kahramanların topluluğu. Gururla göstereceğimiz bir rütbe, taşımaktan keyif alacağımız bir rozet.
Burası, iyiliğe katkıda bulunanların yeri.
DEĞİŞİME ÖNCÜLÜK ET.
DEĞİŞİME ÖNCÜLÜK ET.
DEĞİŞİME ÖNCÜLÜK ET NEDİR?
BMW Group, sürdürülebilirlik vizyonu doğrultusunda gelecek nesillere karşı sorumluluk bilinci ile sürdürülebilir dönüşümün öncüsü olmayı hedefliyor.
Değişime Öncülük Et ile, sizin aracılığınızla çeşitli sivil toplum kuruluşlarına bağış yaparak sosyal sorumluluk faaliyetlerimizi artırmayı ve iyiliğe katkıda bulunmayı amaçlıyoruz. Bu felsefeyi benimseyen bir topluluk oluşturmak amacıyla, çevreye duyarlı bir sürüşü tercih eden ve sürdürülebilir dönüşüme destek olan müşterilerimizi de bu inisiyatife katılmaya ve Değişimin Öncüsü olmaya davet ediyoruz.
ELEKTRİKLİ BMW OTOMOBİLİNİZİ TASARLAYIN VE REZERVE EDİN.
KATKI ORANLARINI SİZ BELİRLEYİN.
Sürdürülebilir dönüşümü güçlendirmek adına, çeşitli sivil toplum kuruluşlarına sizin belirleyeceğiniz oranlar doğrultusunda bağışta bulunuyoruz. Dilediğiniz alanda faaliyet gösteren STK’lar için yüzdesel olarak bağış oranlarını belirlememize yardımcı olabilirsiniz. Sizlerin belirleyeceği oranlar doğrultusunda, yıl sonunda belirleyeceğimiz toplam bağış tutarımızı anlaşmalı olduğumuz ilgili sivil toplum kuruluşlarına ileteceğiz.
KATKIDA BULUNABİLECEĞİNİZ SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI.
AÇEV.
Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV), tam 30 yıldır, erken yaştaki her çocuğun güvende, sağlıklı, mutlu, öğreniyor ve destekleniyor olması için çalışıyor. Beyin gelişiminin büyük bir kısmının tamamlandığı erken yaşları odağına alan AÇEV, bu yaş grubundaki çocuklar, onların anne babaları ve aynı zamanda genç kadınlara yönelik bilimsel temelli eğitim programları geliştiriyor ve uyguluyor. AÇEV, eğitim programları ve saha çalışmalarının yanı sıra toplumsal farkındalığı artırmak, bilinç ve destek oluşturmak üzere farkındalık çalışmaları ve savunu faaliyetleri de gerçekleştiriyor.
DARÜŞŞAFAKA.
Türkiye’nin eğitim alanındaki ilk sivil toplum kuruluşlarından biri olan Darüşşafaka Cemiyeti; 1863 yılından bu yana “Eğitimde Fırsat Eşitliği” misyonuyla, yaşamları değiştiriyor. Annesi veya babası hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, yetenekli öğrencilere kolej seviyesinde yatılı ve nitelikli eğitim olanağı tanıyan Darüşşafaka, binlerce çocuğun Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nda çağdaş koşullarda okumasını ve yükseköğrenimleri esnasında burs almasını sağlamaktadır.
HAYTAP.
HAYTAP, doğal yaşamın yok olmaması için çalışmalar yapmak amacıyla kurulmuş olup sadece hayvan hakları değil, ekosistemin de aynı önemle korunması için mücadele etmektedir. Tüm canlıların sesi olmayı kendine görev edinen HAYTAP, toplum içindeki duyarlılığı artırmak için eğitim, farkındalık çalışmaları, hukuki süreçler ve halkla ilişkiler gibi kitlesel çalışmalara öncelik vermektir. Gençlerin gönüllü olarak sosyal sorumluluk çalışmalarına katılmasını sağlayarak kişisel gelişimlerine katkı sağlarken gönüllülük temelinde toplumsal katılımlarını da artırmaktadır.
TEGV.
Türkiye genelindeki etkinlik noktalarında ilköğretim çağındaki çocuklara tamamen ücretsiz bir şekilde nitelikli eğitim desteği sağlayan TEGV, 1995 yılından bu yana 3 milyonu aşkın çocuğa eğitim desteği sağladı. TEGV’in geliştirdiği özgün eğitim modeli sayesinde çocuklar 21. yüzyılın yenilikçi öğrenme ortamıyla tanışıyor; yaşarak, deneyerek, eğlenerek öğreniyor.
Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG).
2002 yılında kurulan Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG), “Gençlerin öncülüğünde, yetişkinlerin rehberliğinde” prensibiyle gençlerin kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı amaç edinen bir vakıftır. Gençlerin toplumsal ve çevresel sorunlara çözüm üretecek potansiyelleri ve enerjileri olduğuna inanan TOG, onlara sosyal sorumluluk eğitimleri vererek toplumsal sorunlara çözüm üreten projeler gerçekleştirmeleri için alan yaratır. Burs ve mentorluk programlarıyla gençlerin gelecek hayallerini destekler.
TOV.
Tohum Türkiye Otizm Erken Tanı ve Eğitim Vakfı, "Otizm ve Yaygın Gelişim Bozukluğu" olan çocukların erken tanısının konulması, özel eğitimi ile topluma kazandırılmasına öncülük edilmesi ve bunun yurt çapında yaygınlaştırılması amacıyla, kar amacı gütmeyen ve kamu yararını gözeten bir sağlık ve eğitim vakfı olarak 15 Nisan 2003 tarihinde kurulmuştur. Vakıf, 20 yıldır çalışmalarını genişleterek ülkemizdeki otizmli çocuklar ve ailelerine hizmetlerini kesintisiz sürdürmektedir.